Pyszna sałatka owocowo-warzywna. Nie tylko ma mnóstwo witamin, ale też jest bajecznie kolorowa i pyszna. Idealna do tego, żeby naładować akumulatory jesienią.
czwartek, 29 października 2015
niedziela, 25 października 2015
PIEROŻKI NA PARZE - Z DYNIĄ I SOSEM ŚLIWKOWYM
Kolejna odsłona moich chińskich pierożków na parze (pierwsze były tutaj). Tym razem z dynią i tofu, a do maczania - obłędny śliwkowy sos chili.
wtorek, 20 października 2015
SUROWE CIASTO MARCHEWKOWE
Ciasto bez grama cukru i nie wymagające jakiejkolwiek obróbki termicznej. Jest zdrowe, choć dosyć kaloryczne. Do tego jest aromatyczne - bo zawiera przyprawy korzenne, wanilię, syrop klonowy, skórkę pomarańczy...
czwartek, 1 października 2015
SZAFRANOWE RISOTTO Z PRAWDZIWKAMI I NADZIEWANA CUKINIA
Risotto, które wprost eksploduje smakiem umami. Jest to bardzo zgrane połączenie szlachetnych grzybów, drogocennej przyprawy i podkręcającego smak włoskiego sera. Do tego można je podać zapieczone w cukinii.
Subskrybuj:
Posty (Atom)