tag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post8070407994866377841..comments2024-02-25T13:45:05.746+01:00Comments on Vege Kika: PIECZONE SAJGONKI Z ZIELONYM GROSZKIEMMonika Prucnelhttp://www.blogger.com/profile/06108679259887848829noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post-43292250792290999832012-12-06T09:37:36.523+01:002012-12-06T09:37:36.523+01:00Zrobiłam, są pyszne :) Dziś u mnie na blogu :)Zrobiłam, są pyszne :) Dziś u mnie na blogu :)Madhttps://www.blogger.com/profile/09152904171245618142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post-61293795473126521702011-03-25T13:51:54.899+01:002011-03-25T13:51:54.899+01:00właśnie się u mnie takie pieką... troszkę ze zmody...właśnie się u mnie takie pieką... troszkę ze zmodyfikowanym nadzieniem, ale pewnie i tak będą pysznemargaretkahttps://www.blogger.com/profile/03369875180896557383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post-63170476194348227442011-03-13T15:42:49.914+01:002011-03-13T15:42:49.914+01:00z groszkiem muszą być pycha!z groszkiem muszą być pycha!Paulahttps://www.blogger.com/profile/05411407173763775352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post-15979063747811337022011-03-13T00:10:07.853+01:002011-03-13T00:10:07.853+01:00Muszę je zrobić! Uwielbiam sagonki ale zawsze sobi...Muszę je zrobić! Uwielbiam sagonki ale zawsze sobie ich odmawiam przez to, że są tak tłuste, a te gotowane na parze to jednak nie to samo. <br />Za to Twoje nie dość, że będą chrupiące, lżejsze to jeszcze łatwiejsze – też coś wiem, o rozpadających się w tłuszczu sajgonkach :)Martahttps://www.blogger.com/profile/11117032203060136242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post-81618861105586572352011-03-12T07:32:54.202+01:002011-03-12T07:32:54.202+01:00pysznie kolorowe.pysznie kolorowe.asiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post-12974571850951435162011-03-12T00:40:27.604+01:002011-03-12T00:40:27.604+01:00Mam smaka na sajgonki, chcę je!!:DMam smaka na sajgonki, chcę je!!:DDominika Czapska https://www.blogger.com/profile/05007003268712358708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post-69924561044614364212011-03-11T22:41:14.605+01:002011-03-11T22:41:14.605+01:00Zaytoon - cieszę się, że w jakimś sensie zainspiro...Zaytoon - cieszę się, że w jakimś sensie zainspirowałam :)<br /><br />Sisters4cooking - koniecznie próbuj. To w zasadzie moje pierwsze sajgonki. Pierwsze się nie udały, bo się rozpadły. A takie pieczone to mają tę wyższość nad smażonymi,że na 100 proc. się nie rozpadną :D I są przepyszne!Monika Prucnelhttps://www.blogger.com/profile/06108679259887848829noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post-85519320990452854032011-03-11T22:06:10.756+01:002011-03-11T22:06:10.756+01:00U Maddy sushi, tutaj sajgonki, same pyszności! A s...U Maddy sushi, tutaj sajgonki, same pyszności! A sajgonek jeszcze nie próbowałam, więc muszę sie zmobilizować. Pozdrawiam!Sisters4cookinghttps://www.blogger.com/profile/04398044356109487836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847826232592453502.post-3283012173545511102011-03-11T20:14:37.131+01:002011-03-11T20:14:37.131+01:00Jutro będę w Kuchniach Świata. Oj, nie obejdzie si...Jutro będę w Kuchniach Świata. Oj, nie obejdzie się bez zakupu papieru ryżowego! ;))Anonymousnoreply@blogger.com